sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Miesten tasa-arvofoorumi

Jostain syystä en pääse tämän nettiliittymäni kautta kyseiselle foorumille. Enkä millekään muullekaan foorumille, joka sijaitsee samalla serverillä. Muuten kaikki yhteydet toimivat sataprosenttisesti. Netti toimii muuten aivan ok. Tätäkin merkintää kirjoittelen kotikoneeltani. Ainoastaan kyseiselle serverille en kotoa pääse. Olen kokeillut kannettavalla koneellakin, mutta ei toimi. Muualta, siis eri Internetliittymän kautta kylläkin pääsen sinne, samoilta koneilta.

Soitin palveluntarjoajan tekniseen tukeenkin. Langan päässä oleva nuorehko nainen oli varmaankin kesätyöntekijä tai muuten uusi. Selitettyäni ongelman hän käytti ensimmäiset 3 minuuttia kysellen mm. olenko varma, että kaikki kaapelit ovat kiinnitettynä ja että modeemissa on virta kytkettynä päälle. Foorumin url:n sain myös tavata moneen kertaan. Loppujen lopuksi hänellä ei ollut tarjota mitään ratkaisua, mutta hän lupasi laittaa asian "eteenpäin". Hän käski vielä lopuksia varmistaa kaapeleiden kiinnitys ja tarkistaa palomuurin asetukset. Yritin moneen kertaan selittää, että se tuskin johtuu kaapeleista, koska netti toimii muuten ihan täysin, ja tuskin myöskään palomuurista, sillä kun vien läppärin lähimpään wlan-kahvilaan, niin foorumi latautuu hetkessä. Minulla siis ei ole rautapohjaista palomuuria (jolloin ehkä kannattaisi etsiäkin syytä siitä [sulkulista?]), vaan ainoastaan Sygate Windowsille..

Saa nähdä koska mahdan päästä foorumille. Riippuu pitkälle siitä, mitä tukihenkilön "eteenpäin" tarkoitti. Mahdollisesti se tarkoittaa vakituista tukihenkilöä, jota hän juuri nyt lomittaa, eli 4 vk ehkä.

2 kommenttia:

JHosake kirjoitti...

Omituista. En päässyt tänään kiinni mainioon tänään kirjoittamasi tekstiin puolueista. Sanoo vaan ettei löydy. No sain sen onneksi luettua sähköpostin kautta syötteestä.

No varmaan on tullut jo tietämättäni uusi laki feminismin vastaisten kirjoitusten suodatuksesta internetistä.

Kiitoksia hyvistä teksteistä muuten.

Mortimer kirjoitti...

Saattaa johtua siitä, että korjailin tekstiä samoihin aikoihin, tai sitten siinä oli jokin muu tilapäinen häiriö.