tiistai 9. syyskuuta 2008

Nazi Test: Olisitko sinä ollut natsi 1930-luvun Saksassa?

Nazi Test

Testaa mikä olisi ollut sinun roolisi toisessa maailmansodassa, jos olisit syntynyt ja kasvanut 1930 luvun Saksassa. Natsiupseeri? Rivimies? Vastarintataistelija? Karkuri?

Lapsellinen testi joka tuskin kertoo paljoa, mutta ehkä siinä on totuuden siemen. Suuntaa antava? Tulokset ovat yllättäneet monet tutuistani.

Itse asiassa natsismi itsessään ei ole tässä kiinnostavaa. Sen tilalla voisi olla muukin aate. Se ei ole oleellista tässä tarkoituksessa.


Oma tulos:


The Expatriate

Achtung! You are 31% brainwashworthy, 18% antitolerant, and 33% blindly patriotic

Congratulations! You are not susceptible to brainwashing, your values and cares extend beyond the borders of your own country, and your Blind Patriotism does not reach unhealthy levels. If you had been German in the 30s, you would've left the country.

One bad scenario -- as I hypothetically project you back in time -- is that you just wouldn't have cared one way or the other about Nazism. Maybe politics don't interest you enough. But the fact that you took this test means they probably do. I'm gonna give you the benefit of the doubt.

Did you know that many of the smartest Germans departed prior to the beginning of World War II, because they knew some evil shit was brewing? Brain Drain. Many of them were scientists. It is very possible you could have been one of them.

Conclusion: born and raised in Germany in the early 1930's, you would not have been a Nazi.




Sinä ?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinä?

No kun kerran kysyit..

You are 8% brainwashworthy, 14% antitolerant, and 5% blindly patriotic

Tosin hivenen se yksi kohta tuotti omituisuutta - "I would take DOWN the man who would try to push me around" <- siis hetkonen, miten niin MAN?

Miksei man or woman, tai person, tai 'taho' vaikkapa? Hmph. Voihan sukupuoletonkin olento koettaa töniä ympäriinsä, vaikka robotti joskus tulevaisuudessa tms. Ja Luoja tietää että ainakin nyky-PC:t koettaa saada vaatii käyttäjältä monenmoista ;)

- Vortac

Mortimer kirjoitti...

Sinua ei sitten ihan helpolla puhuta ympäri. Tuollaiseen testiin tietysti kannattaa suhtautua lähinnä leikkimielellä, mutta otin sen sen takia, että uskon että oikeasti suurin osa suomalaisista olisi tehnyt ja mahdollisesti tekisi yhä juuri kuten 30-luvun saksalaiset.

Matkailu on asia joka tuo perspektiiviä asioihin. Esim. käsitykset Suomesta hyvinvoinnin mallimaana ja korkean sosiaaliturvan maana voi muuttua kun saa vertailupohjaa. Riippuu tietysti mihin menee.